© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

event

11 Jun 2017

Op deze bloedhete dag was ik naar het Animal in Need event in IJsselstein. AIN is de organisatie waar we Brandon en Donder vandaan hebben. Iedereen mocht zijn hond meebrengen, maar voor Brandon en Donder was dat nog wat vroeg. Ze kennen tot nu toe alleen ons rustige erf en deze overgang was misschien wat groot voor de heren. AIN is opgezet door Peter Koekebakker en de honden heten dan ook koekebakkers. Een heel speciaal ras :-). Het was een geweldige dag met stands vol dierbenodigdheden, leerzame workshops en erg leuke honden en mensen. Bijzonder om een paar mensen te leren kennen die ik alleen via Facebook kende. Volgend jaar hoop ik met hond te kunnen gaan. Vandaag hebben ónze koekebakkers het vooral kalm aan gedaan. 

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje