© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

stilleven op kleedje

4 Jun 2017

Tegenwoordig ligt Boris altijd naast me op het bureau. Dat was de plek van Nikki, maar zij wil nu liever op de open zolder liggen. Daar heeft ze een beter uitzicht vindt ze. Boris past erg goed bij het kleedje waar hij op ligt, zoals je ziet. Hij is al net zo'n knuffel als Nikki en wil dus eigenlijk de hele tijd tegen mij aan liggen. Nikki echter kan zich 'onzichtbaar' maken: je merkt haast niet dat ze er is als ze op of tegen je aan ligt. Boris daarentegen geeft me de héle tijd likjes op mijn wang en aait met zijn poot over mijn gezicht. Je begrijpt dat dat éven leuk is, maar als je aan het werk bent, werkt dat niet. Hij moet dus verplicht op zijn kleedje en als straf gaat ie met zijn rug naar me toe liggen. Zo is ie een stilleven op een kleedje.   

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje