© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

Bob is dood

26 May 2017

Tien dagen geleden stelde ik Bob aan jullie voor. Een maand geleden was hij, met vier anderen, bij ons komen wonen vanuit Akka's ganzenparadijs. Bob viel het meest op van de nieuwe ganzen, omdat hij een beetje op afstand van de groep leefde, omdat hij een nare rochel had en omdat hij een prachtige, grote, witte gans was met de mooiste blauwe ogen. Eergisteren dacht ik nog bij mezelf dat ik zijn rochel niet meer hoorde en ik dacht dat het heel goed met hem ging. Ik bracht hem nog een extra bakje voer dat hij lekker opat. Gisterochtend vonden we hem dood op het erf. Gelukkig niet door een roofdier gegrepen, maar rustig ingeslapen. Toen hij kwam hoorden we dat hij al stokoud was, misschien wel vijfenveertig jaar. Erve Knots bleek zijn laatste thuis te zijn en hoewel hij hier maar kort was, hij heeft een onuitwisbare indruk gemaakt. Lieve Bob, we hopen dat je nu vrij en vrolijk door de ganzenhemel stapt. 

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje