grote schat


Donder is geen donderstraal :-). We kennen elkaar nu ruim drie weken en Donder is vooral een hele lieve, zachte hond. Hij heeft vanaf juli 2011 in het asiel in La Linea (Zuid-Spanje) gewoond. Daarvoor heeft hij maandenlang zelfstandig moeten overleven en hij heeft gezworven. Zijn basisvertrouwen in het leven is daardoor minder groot dan dat van Brandon. Dat merk je, want hij is banger. Vooral wanneer we iets in onze handen hebben (zoals een camera) blijft hij op afstand. Maar zodra we hem aanhalen, is hij vrolijk en gelukkig. Hij is heel graag bij ons in de buurt, volgt Brandon overal en hij ligt iedere avond pal naast me op de grond als ik aan het koken ben. Dat vindt ie heel bijzonder. Zodra we gaan 'bankhangen' is hij er als de kippen bij en ligt dan in diepe slaap tegen ons aan. Zo bijzonder dat hij ook in ons leven kwam. We kunnen ons het leven zonder deze schat niet meer voorstellen.

Tags:

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots