© Erve Knots

6 Apr 2020

5 Apr 2020

3 Apr 2020

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

leren kennen

22 May 2017

Zo langzamerhand leren we de karakters van Brandon en Donder kennen. Het zijn twee heerlijk jongens. Brandon is de komiek die elke keer woest enthousiast is als hij ons ziet. Hij gilt het dan bijna uit van geluk, ook als we een maar een uurtje uit beeld zijn geweest. Graven is zijn specialiteit aan het worden (de kluiten en keien vliegen ons om de oren) en hij probeert altijd zo dicht mogelijk bij ons te zijn. Als een andere hond tegen ons aanligt, weet Brandon zich er uiteindelijk nog weer tussen te wurmen. We moeten steeds om zijn vrolijke snuitje lachen en dan lacht ie zelf om het hardst mee. Hij is al bijna niet meer bang voor onverwachte dingen. Ongelofelijk voor een hond die zeven jaar in een kennel heeft gezeten. Hij is daar als pup gekomen en heeft gelukkig fijne ervaringen opgedaan met de lieve mensen die hem verzorgden, zodat zijn basisvertrouwen niet geschaad is. Wij vinden het een voorrecht dat deze schat bij ons woont. Donder is al net zo'n lieverd, morgen meer over hem. 

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje