overal honden


De twee nieuwe honden, Brandon en Donder, zijn hier nu bijna drie weken. Wat is het goed gegaan! Ik zag op tegen de integratie in de groep (van toen nog zes honden), maar daar had ik me geen zorgen over hoeven maken. Dat ging vlekkeloos. Asielhonden zijn zó goed in het zich aanpassen. Het enige lastige is dat ze elke ochtend om half zes wakker zijn (en dat laten weten) dus we krijgen wat weinig slaap. Het is heerlijk om te zien hoe ze dagelijks meer durven, meer gaan rennen, het terrein mee gaan bewaken en meer genieten. 's Avonds liggen we allemaal bij elkaar op de bank. De twee nieuwe jongens slaken dan de diepste zuchten van genot. Ontroerd zijn we er van.

Ik ben gewoon een slechte fotograaf, maar dat levert soms leuke, veelzeggende, foto's op. Linksonder Brandon de paljas, rechts Donder, die nog even de kat uit de boom kijkt, daarnaast Teun, gewoon op zijn gemak, en op de achtergrond Mas, rustig alles overziend. Hieronder Brandon en Donder onder toeziend oog van de leider van de hele groep, Melua. Ze heeft duidelijk de wind eronder :-).

Tags:

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots