© Erve Knots

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

28 Jan 2020

Please reload

Recente Berichten

kip in opleiding

8 May 2017

Na al het hondennieuws van deze week is er ook nog ander nieuws. Er zijn vijf kuikens uit hun ei gekropen! Eerder hadden we al eendenkuikens, maar die zijn allemaal verdwenen. Kippen beschermen hun kuikens beter, dus wie weet redden deze het wel. Moeder kip leidt haar kinderen het hele erf over op zoek naar lekkernijen. De poep van Hector is zo'n lekkernij. Zodra Hector aanstalten maakt tot een keutel komen de kippen eraan gescheurd. De keutel wordt vervolgens vakkundig uit elkaar gekrabd en geanaylseerd voordat ze een hapje nemen. De opleiding tot kip is begonnen. 

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje