© Erve Knots

6 Apr 2020

5 Apr 2020

3 Apr 2020

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

uitwaaien op Schier

6 May 2017

Eén keer per jaar ben ik een nacht van huis. Vandaag vertrok ik naar Schiermonnikoog voor een weekendje met vrienden. Lekker uitwaaien, bijpraten, eten en een nachtje in een hotel. Super gezellig was het. Dick verzorgde Erve Knots. De afgelopen week was intensief, dus het was ook goed om even afstand te nemen. Vakantie met zijn tweeën zit er niet in als je de zorg hebt voor honderd dieren, maar als we eerlijk zijn, willen we dat niet eens. Misschien verandert dat ooit en er zijn zeker wel lieve vrijwilligers die Erve Knots even onder hun hoede willen nemen, maar voor ons is thuis zijn eigenlijk altijd vakantie. 

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje