enerverende dagen


Aan het einde van de eerste hele dag op Erve Knots liggen de heren uitgeteld op de bank. De afgelopen dagen waren heel stressvol: van het asiel naar het vliegveld, een vlucht naar Nederland, een reis naar hun nieuwe thuis, andere honden leren kennen, hun baasjes leren kennen, een totaal nieuwe omgeving. Alles nieuw en anders. Vandaag hebben ze vooral geslapen. Afgelopen nacht hebben ze nog in de keuken geslapen, vanavond hebben we hen kennis laten maken met hun nieuwe slaapkamer: Brandon slaapt bij Teun, Gijs en Lara in de hondenkamer en Donder slaapt bij de grote honden in het stro in de werkplaats. Weer een nieuwe ervaring. Vanaf nu wordt het routine en dat zal de mannetjes goed doen.

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots