© Erve Knots

6 Apr 2020

5 Apr 2020

3 Apr 2020

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

Donder

2 May 2017

Vanochtend verkende Brandon de wereld van Erve Knots, toen werden we gebeld door de mensen die gisteravond ook een hond van de stichting Animal in Need hebben opgehaald. Hij heet Donder. Het bleek helemaal niet goed te gaan met Donder en de hond die ze al hadden. Die accepteerde Donder niet. Om een lang verhaal kort te maken: Donder woont hier nu ook. De integratie verliep al even gemakkelijk, hoewel Lara wel een paar protesten liet horen. We zullen zien wat de komende dagen brengen. Aan onze liefde voor de twee nieuwe jongens zal het niet liggen. Welkom Brandon en Donder! (betere foto's volgen, het was een beetje een hectische dag zul je begrijpen en van mooie foto's is het nog niet gekomen). 

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje