© Erve Knots

6 Apr 2020

5 Apr 2020

3 Apr 2020

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

lekker ingepakt

10 Apr 2017

Zo komt Hector de nacht door. Sinds de operatie heeft hij er een deken bij en hij vindt dat heel fijn. Hij pakt zelf de dekens en kruipt eronder. Dat lukt niet altijd even goed (dan steken zijn billen er nog onderuit), maar dan helpen we hem een handje. 's Ochtends komt hij al gapend onder de dekens vandaan voor zijn ontbijt. Het leukste nieuws is dat hij ineens kwispelt. Dat horen varkens te doen als ze vrolijk zijn, of iets lekker krijgen, maar Hector deed dat niet. Nu dus wel. Zodra we tegen hem praten, of als hij aan het eten is, gaat het staartje vrolijk heen en weer. Als dat geen bewijs is van een goed herstel!

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje