© Erve Knots

6 Apr 2020

5 Apr 2020

3 Apr 2020

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

een veilig gevoel

6 Apr 2017

Onze drie konijnen genieten van het mooie weer en liggen de hele dag languit onder hun takken. Als er grote takken van de bomen afkomen, dan leggen we die in de konijnenren, want die geven de dames en heer een veilig gevoel. Zo kan er geen roofvogel bij hen komen. Op de achtergrond zie je een tortelduifje bij de voerbak staan. Zij woont hier al jaren en hoort helemaal bij Erve Knots. Af en toe heeft ze een vriendje bij zich. Met Hector ging het goed vandaag. Hij was wat rustig en ontziet zijn buik. Dat lijkt me logisch, maar ik zal toch blij zijn als hij de eerste week achter de rug heeft. De wond is nu wat rood en we hopen dat de antibiotica zijn werk doet. 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje