© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

en nu herstellen

5 Apr 2017

Hector is de nacht goed doorgekomen. Hij had het de avond en een deel van de nacht erg koud, dus we hebben hem twee dikke dekens en een warmtelamp gegeven. Tegen de ochtend was hij weer op temperatuur. Hij was wat onrustig en maakte gisteravond ineens een wandelingetje over het erf (had hij al weken niet meer gedaan). Vandaag was hij erg monter en ging lekker in de zon liggen. De wond zag er prima uit. Hij praat weer als vanouds tegen ons en wij halen dus al opgelucht adem. Het is nu even afwachten of er geen infectie bij de wond komt. Hij krijgt nog tien dagen antibiotica, pijnstilling en ondersteunende vitaminen en mineralen. De meeste tijd ligt hij lekker onder zijn deken. Wat een stoere vent is het!

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje