kattenoverlast


Het aanhoudende koude, natte weer zorgt voor overlast. Kattenoverlast, welteverstaan. Hoe dat zit? Nou, de dakhazen zijn bang een koutje te vatten en blijven allemaal binnen. En dus zitten er 18 katten op een kluitje. Verdeeld over twee huizen, maar toch. Ze zitten elkaar in de weg en maken ruzie om de kleinste dingen. Veel geklier onderling, extra veel gesproei en gepies en extra veel gezeur om aandacht. Als mijn zus en ik vroeger zomervakantie hadden, werden we op het eind ook vervelend en mijn moeder zei dan altijd: "Ik hang de vlag uit als jullie weer naar school kunnen." Nou, hier hangen we de vlag ook uit als de dames en heren weer volop naar buiten kunnen. Op de foto het eerste zonnetje van dit jaar.

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots