© Erve Knots

6 Apr 2020

5 Apr 2020

3 Apr 2020

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

Mojo's plek

2 Mar 2017

 

Mojo heeft een iets ander dagritme dan de andere katten. Hij slaapt de hele dag in zijn mand bij de deur. Niemand anders mag in de mand, het is Mojo's plek. Rond een uur of negen 's avonds komt hij uit de mand en gaat op het kleed liggen. Af en toe eet hij wat harde brokjes en op een gegeven moment gaat hij naar buiten voor een grote boodschap. Als het mooi weer is, gaat hij 's middags al naar buiten en struint (op zijn manier) over het erf. Daarna ligt ie weer op het kleed en wacht tot ik bij hem kom. Dat is meestal tussen elf en twaalf uur 's avonds. We nemen de dag door en hij wil knuffels. Hoe laat hij weer naar zijn mand gaat, weet ik eigenlijk niet, want dan ben ik al naar bed, maar 's ochtends tref ik hem diep in slaap in zijn mand. Geen slecht leven voor een gehandicapte kater. 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje