© Erve Knots

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

storm

23 Feb 2017

We waaiden bijna uit onze jas vandaag. In de loop van de dag zwol de wind aan. Langs de kust stormde het en hier spookte het ook behoorlijk. De blaadjes die we nog niet hadden opgeruimd, werden vanzelf opgeruimd. Heel handig. Het regende ook nog eens pijpenstelen en de dieren kwamen dus niet of nauwelijks uit hun stallen en schuilplaatsen. Ze keken ons verwijtend aan, zo van: 'doe hier iets aan'. Wij zeiden dat ze blij moesten zijn dat ze überhaupt een schuilplaats hebben en dat er overal op de wereld arme dieren zijn die dat niet hebben. Daar werden ze stil van. 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje