© Erve Knots

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

28 Jan 2020

Please reload

Recente Berichten

Pip

14 Feb 2017

Pippi is misschien wel de meest actieve van onze katten. Je ziet haar in de verte in de weilanden om ons heen, overal op het erf, naast ons op de bank en 's nachts slaapt ze vaak tussen ons in. Als we gaan voeren staat ze te kijken wat we aan het doen zijn. Pip is nog een jonge meid en heeft energie voor tien. De meeste katten komen hier als ze al wat ouder zijn, maar Pipje heb ik op straat gevonden toen ze pas een week of vier was. Of ze uit de auto gezet was, of eruit gevallen, zal altijd een raadsel blijven. Hier is ze gelukkig helemaal op haar plek.

 

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje