© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

onder een hoedje te vangen

8 Feb 2017

Nu het koud is, hebben de katten zich verdeeld over de twee huizen. De poezen wonen in het grote huis en de katers in het kleine. Alleen Max steekt af en toe over van het ene huis naar het andere. 's Nachts ligt op mijn voeten en overdag zit hij graag op de zolder van de Klaproos. Hij is een beetje een dictator en ongewenste indringers (de poezen) stuurt hij vaak weg. Max is niet de aardigste kat: hij maakt ruzie, slaat ons, sproeit graag tegen alles wat hij tegenkomt, maar, zoals dat vaak gaat, hij heeft ook het kleinste hartje. We denken dat hij het vroeger niet zo leuk heeft gehad en merken dat als je lief tegen hem bent, ondanks zijn onaardige gedrag, dat hij dan onder een hoedje te vangen is. 

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje