© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

geen last meer van druiven

4 Feb 2017

Tien dagen geleden hebben we de druif gesnoeid. Druiven groeien op drie plaatsen op het erf en het terras van de Klaproos is 's zomers helemaal overkapt door druivenranken. Althans, dat was zo. Deze keer heeft Dick zich op het snoeien geworpen en hij houdt van rigoureus. "We hebben straks geen last meer van druiven", zei hij (de grapjas). Er zijn welgeteld nog twee takken over. Ben benieuwd hoe dat eruit ziet in de zomer. Saartje was het er wel mee eens. "Zo heb ik meer zon om in te liggen", zei ze. Gelukkig hebben we de foto's nog, dan kunnen we zien hoe het ooit weer kan worden. 

 

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje