© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

de klachtencommissie

30 Jan 2017

De grote dieren hebben een klacht ingediend. Er is tevens een petitie opgesteld die ondertekend is door de pony's Boris en Binky, de schapen Bertram en Pim en de geiten Kaatje, Bebe, Lucia en Vlekkie. De titel van de petitie is 'wij willen lekker hooi!'Het gaat om het volgende: de hele winter werden de ruiven gevuld met het lekkerste hooi denkbaar. Ze vlogen erop af zodra het opgediend werd en gingen pas weg als alles tot het laatste sprietje was opgegeten. Sinds twee dagen krijgen ze ouder hooi van de hooizolder en dat is laaaaang zo lekker niet, zeggen ze. De eerste keer keken ze verbijsterd naar de ruif en vroegen of wij een grapje maakten (op de achtergrond zie je Bertram demonstratief aan het hooi ruiken en zijn neus optrekken). Maar we maken geen grapje. We vinden dat het oude ook op moet en dat hier het niet alle  dagen een driesterrenrestaurant kan zijn. Het wordt dus een 'battle of wills'. Ben benieuwd wie het eerst toegeeft.

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje