winter


Vanochtend lag er een mooie witte laag over Erve Knots, niet meer papperig, maar krakend. Toen we gingen wandelen met de kleine honden, zagen we meerdere mensen foto's maken, waarvan één fotograaf zelfs met een drone. Dat zal mooie beelden geven. Mijn eigen camera bleek een lege batterij te hebben, dus we doen het met een foto uit de oude doos. Het landschap verandert hier nauwelijks, dus het maakt ook eigenlijk niet uit.

Het was het weekend van het uitmesten. Voor er stevige vorst komt hebben de stallen en het caviaverblijf een lekkere droge laag koolzaadstro en hennep gekregen. Hector heeft er een baal stro bijgekregen, waar hij een mooi bed van gebouwd heeft. Iedereen zit er dus warmpjes bij en de vorst kan komen.

Tags:

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje
Recente Berichten

© Erve Knots