© Erve Knots

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

28 Jan 2020

Please reload

Recente Berichten

Melua's slaapkamer

7 Jan 2017

De slaapkamer van Melua is in de werkplaats (de oude hooischuur). We hebben daar een hoek afgezet met planken en er ligt een dik pak stro. 's Middags rond een uur of zes gaat ze daar al liggen (in de zomer veel later). Om negen uur komen haar twee grote vrienden erbij en 's ochtends vroeg gaat de deur weer open. Als ze zou willen, mag ze gerust in huis slapen, maar ze ligt liever hier. Ik geef haar geen ongelijk. Het is er rustig, knus en koel. Nu het vriest, slapen er ook nog een paar eenden bij haar. Een slaapkamer om jaloers op te zijn.

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje